Discover your family's story.Start with your name.

Start Now

Wednesday, April 22, 2015

Crock Pot Chicken Dinner Recipes

Crock Pot Chicken Dinner Recipes

Chicken Corn Chili

Chicken  Corn Chili

Ingredients:

4 skinless, boneless chicken  breast halves 
1 (16 ounce) jar salsa 
2 teaspoons garlic powder 
1 teaspoon ground cumin 
1 teaspoon chili powder 
salt & ground black pepper to taste 
1 (11 ounce) can Mexican-style  corn 
1 (15 ounce) can pinto beans


Directions:

A) Place chicken and salsa in the slow cooker the night before you  want to eat this chili. 
B) Season with garlic powder, cumin, chili  powder, salt, and pepper. 
C) Cook 6 to 8 hours on Low setting. 
D) About 3 to 4 hours before you want to eat, shred the chicken with 2 forks. 
E) Return the meat to the pot, and continue cooking. Stir the corn and the pinto beans into the slow cooker. Simmer until ready to serve.

Slow Cooker Adobo Chicken

Slow Cooker Adobo Chicken

Ingredients:
1 Small Onion, Sliced 
8 Cloves Garlic, Crushed 
3/4 Cup Low Sodium Soy Sauce 
1/2 Cup Vinegar 
1 (3 pound) Whole Chicken, Cut  Into Pieces


Directions:

A) Place chicken in a slow cooker. 
B) In a small bowl mix the onion,  garlic, soy sauce, and vinegar, and pour over the chicken. 
C) Cook on Low for 6 to 8 hours.

Angel Chicken

Chicken And Spinach Angel Hair Pasta

Ingredients:

1 Cup Chicken Broth
1/4 Cup Canola  Oil
1/4 Cup Dry White Wine 
3 Cloves Of Garlic, Chopped
1 1/2 pounds Boneless Skinless  Chicken Thighs, Cut Into Bite-Size  Pieces 
1/2 pound Angel Hair Pasta,  Uncooked 
2 tablespoons Chopped Fresh  Parsley
1 Whole Lime
1 Tsp Salt & Pepper

Directions:

A) Combine broth, oil and wine with whisk until  blended
B) Pour over chicken in slow cooker. Top with lime juice, garlic, parsley, salt & pepper
C) Cook on LOW 4 to 5  hours (or on HIGH 2 to 3 hours).
D) Cook pasta as directed on package about 15 min. before chicken is done; drain. 
E) Serve topped with chicken mixture and parsley.

Want More Chicken Dinner Ideas? Click Here

 Classic Chicken Soup

No comments:

Post a Comment